Home » Contact

Contact

GetAttachment-7.aspx

Katja Vermeulen

Van Speijkstraat 63- 2

1057 GM Amsterdam

info@katjavermeulen.nl

tel: 06-81309238

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Vraag of opmerking


OVER MIJ :

Ik ben Katja Vermeulen.

Mijn missie is: Mensen herinneren aan liefde, en houd me bezig met het bevorderen van stilte, intuïtie en creativiteit. Zodat deelnemers een beter contact met zichzelf ervaren en een meer ontspannen levenshouding kunnen aannemen. Mijn persoonlijke stijl is het verweven van mildheid en humor met veel aandacht en verdieping.

Door mijn achtergrond als performancekunstenaar, trainer en docent beeldende vorming, ben ik in staat om trainingstrajecten met verdieping te maken, of specifiek te kijken naar een bepaalde groep of individuele dynamieken die spelen binnen een bedrijf of particuliere setting. Daarnaast ben ik gecertificeerd in meditatie, yoga en weerbaarheidstrainingen en familie- en organisatieopstellingen.

Ik geef workshops en trainingen en retreats en individuele sessie’s en ben ik docent.

In mijn lessen (Performance en Meditatie) op de Design Academy in Eindhoven richt ik mijn aandacht bijvoorbeeld op een combinatie van Kunst en Performance, gecombineerd met meditatie- en mindfulness oefeningen.

Bij Yogaweek (Yoga, Intuitie en Meditatie) ligt het accent op ontspanning en zelfontwikkeling, hierbij gebruik ik in mijn meerdaagse programma’s Yoga, Meditatie, Dans, Klank, Adem, ontspannings- en mindfulness oefeningen.(www.yogaweek.nl)

Coaching traject of individuele sessie’s

Ook werk ik een op een in individuele sessie of coaching trajecten, mail of neem contact met mij op voor een afspraak.